Εκδήλωση-κάλεσμα στους πολίτες Νεάπολης Συκεών να ενεργοποιηθούν για το Δημοψήφισμα του Νερού


Παρακάτω η ανακοίνωση έτσι όπως στάλθηκε απο τον Δήμο Νεάπολης Συκεών
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τηλέφωνο: 2313 313125,-6,-7 Συκιές, 29 Απριλίου 2014
Fax: 2310 629185
[email protected] [email protected]
www.sykies.gr

Το μέλλον του νερού εξαρτάται από όλους μας
Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο δημοψήφισμα της 18ης Μαΐου

Με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών και την επιδίωξη της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής τους στο επικείμενο δημοψήφισμα για τη μελλοντική διαχείριση του νερού στη Θεσσαλονίκη, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών οργανώνει ειδική ενημερωτική εκδήλωση αύριο, Τετάρτη 30 Απριλίου, με θέμα «Διοργάνωση τοπικού δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση ή μη της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.».
Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο συντονιστής της Τοπικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ντίνος Ζωγόγιαννης και η Συντονιστική Τοπική Επιτροπή για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων να παραστούν προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες και τους στόχους της καθοριστικής αυτής κίνησης.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κατά της ιδιωτικοποίησης της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης και της εμπορευματοποίησης του νερού, με την παράλληλη κατάθεση της αξιόπιστης και βιώσιμης πρότασης για διαδημοτική διαχείριση του νερού.
Η αυριανή εκδήλωση θα πραγματοποιεί στις 8.30 το βράδυ στα 1ο-5ο Δημοτικά Σχολεία Συκεών (Γουναρίδη 1, Δενδροφυτεία), με τη συνεργασία του Σωματείου Εργαζομένων της Ε.Υ.Α.Θ. και της πρωτοβουλίας πολιτών «Κίνηση 136». Στη διάρκειά της θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες που αφορούν το δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί την πρώτη Κυριακή των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 Μαΐου, σε κάλπες που θα στηθούν έξω από τα εκλογικά κέντρα και θα αποτυπώσει τη βούληση των κατοίκων όλης της Θεσσαλονίκης για την ιδιωτικοποίηση ή μη της Ε.Υ.Α.Θ.
Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Σίμος Δανιηλίδης καθιστά σαφές ότι η δυναμική συμμετοχή των συμπολιτών μας στο επικείμενο δημοψήφισμα είναι η μόνη απάντηση και ο μόνος τρόπος ανατροπής των κυβερνητικών σχεδίων για την ιδιωτικοποίηση της Ε.Υ.Α.Θ. και επομένως της διαχείρισης του νερού και της διασφάλισής του ως δημόσιου και κοινωνικού αγαθού.

-ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

Και ο σύνδεσμος στο site του δήμου sykies.gr